amp; Down Fay Coats Jackets Jackets Fay Coats amp; q1UtEOw
  • Reacties uitgeschakeld voor Na 10 jaar een nieuwe website!
Fay Fay Jackets Coats Coats Down amp; YA6zAdqw
blouse wit Mango Mango wit blouse

Het zat al zo lang in mijn hoofd: een nieuwe website! Het was eigenlijk al jaren een wens van me. Maar dat gaat soms zo: het komt er niet van om actie te ondernemen. Tot nu dan! With a ‘little’ help from my friend!

Down Fay Fay Coats Jackets amp; Coats amp; qnqTP71vw

Vorig jaar sprak ik er terloops over met Joris Posthumus. Joris is saxofonist en componist. We kwamen op elkaars pad door een paar gemeenschappelijke interesses. De eerste is natuurlijk jazz. Ik denk dat ik hem in 2010 voor het eerst tegen het lijf liep als Young VIP. Hij speelde toen met zijn kwartet als meest veelbelovende talent en deed een tournee door Nederland. En in 2015 speelde hij o.a. mee in de groep rondom pianist Jeroen van Vliet die de Zeeland Suite Revisited schreef. Dat muziekstuk werd op vele bijzonder locaties in Zeeland uitgevoerd. En later volgde er ook nog een rondje over andere podia in den lande.
Maar er kwam pas echt een klik met Joris toen we een gezamenlijke interesse voor Japan bleken te hebben. Hij was er al geweest en had er getoerd met verschillende bands. Bovendien kwam zijn Japanse band, Joris Posthumus Group naar Nederland om zijn opgenomen album  blouse Mango wit wit Mango blouseTokyo’s Bad Boys te promoten. Tijdens deze 10 daagse tour speelden zij op diverse podia, waren uitgenodigd bij DWDD en stonden op het NSJ 2017. En ik nodigde hem uit om ook in Porgy en Bess in Terneuzen te komen spelen.  

wit blouse Mango Mango blouse wit
Joris Posthumus

Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY

Zeeland Suite Revisited bij windorgel Vlissingen
Mango wit Mango wit blouse blouse

In zijn vrije tijd ‘bouwt’ hij zo links en rechts eens een website. En hij helpt bij het inrichten daar van. Ik begreep van Joris dat mijn website (inmiddels 10 jaar oud) behoorlijk ‘old school’ was. En dat er met een nieuwe op WordPress draaiende site behoorlijke winst en een betere ‘look’ te behalen was. En wat bovendien belangrijk is: ik kan zelf ‘content’ toe voegen en ben minder afhankelijk van derden (tot op zekere hoogte). Ik kan dus zelf fotowerk aan mijn portfolio toevoegen en bovendien ook nieuwsberichten plaatsen! 

amp; Jackets Fay Coats Fay Down Jackets Coats Down Fay amp; Coats amp; wqp7WSFE

En na een redelijke lange aanloop van mijn kant werd er in een korte periode een nieuwe site opgetuigd. Met vallen en opstaan heb ik al heel wat geleerd en het is dan ook mijn bedoeling de inhoud regelmatig te verfrissen en uit te breiden met relevante en minder relevante zaken. Van de oude website neem ik afscheid en ook van de grafitti-achtergrond. 

De nieuwe website zal dus regelmatig worden aangepast en aangevuld met nieuwsberichten en uitbreidingen van de portfolio. Een sterk argument om zo af en toe terug te komen op deze virtuele plek! 

Mijn vroegere websitebouwer Carin Houmes van 2Hit wil ik bedanken. Ze zorgde bovendien voor een testplek en ik blijf haar trouw, want de hosting blijft als vanouds bij haar.

Coats Jackets amp; Fay Down Jackets Coats Fay amp; FUqfIf
wit Mango wit blouse blouse Mango

Goes, 1 maart 2019

Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY Mango blouse wit Mango wit blouse wqFvCCY
  • 8Mango blouse wit wit blouse Mango
Next Post
Mango wit blouse Mango blouse wit

Carnaval in Hanzehat